Over mij

Over mij

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Graag wil ik me voorstellen: ik ben Jet Couwenberg, geboren in 1973 en  woonachtig in het Brabantse dorpje Hapert. Mijn vooropleiding is Verpleegkundige voor mensen met een verstandelijke handicap. Sinds 2014 ben ik opleidingen gaan volgen voor glasverwerking. Ik ben hierin begonnen met de techniek om glas om te smelten aan een brander naar glaskralen, die ik verwerk in een handgemaakt sieraad. Deze ambacht wordt ook uitgedrukt in de term Lampwork. Diverse technieken kunnen daarbij worden gebruikt zoals o.a. het glasblazen, stamping, decoreren met zeer fijn glas enz. Sinds 2015 is mijn specialisatie, het verwerken van crematie-as in glas geworden en heb ik hierbij fulltime de switch gemaakt vanuit de gezondheidszorg naar mijn bedrijf Dierbaar as in glas.

Gaandeweg ben ik me verder gaan specialiseren in het personaliseren van urnen met naam, symbolen, afbeeldingen en foto’s.  Het personaliseren gebeurt hierbij in eigen atelier middels zandstraling, professionele printing, plotting en bewerking middels hoge kwaliteit sign-folie en foto sign-folie. Hierdoor kunnen we zeer flexibel en direct gericht kijken welke mogelijkheden er liggen als men eigen wensen heeft voor het personaliseren van een urn of een herinneringssieraad. Vaak kan hierbij een digitale proef gestuurd worden, zodat u van te voren ziet hoe de urn er uit komt te zien.

Hierlangs heb ik een samenwerking met andere kunstenaars. Dit om de collectie van herinneringsartikelen qua aanbod te kunnen verruimen. Hierdoor is er ook een ruim assortiment van urnen van keramiek, glas, metaal en hout bijgekomen.

Het ontwikkelen van een eigen stijl, gecombineerd met bestaande technieken en diverse samenwerkingen met gerenommeerde kunstenaars hebben me gebracht waar ik nu sta, zodat ik met recht kan zeggen dat ik u een uitstekend kwalitatief en een uniek herdenkingsartikel aan kan bieden.

Mijn doel is om samen met nabestaanden een uniek en op maat gemaakt sieraad , urn of herinnerings glas te creëren aan de hand van uw wensen.

Mocht u geïntereseerd zijn, dan kan u geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom waar ik u alle mogelijkheden kan laten zien. U kan hiervoor een afspraak inplannen middels ons agenda systeem op de website. U bent hierbij van harte welkom.

Deze website dierbaarasinglas.nl  laat u een aantal voorbeelden zien van mogelijke herinneringsartikelen. Op onze site crematieasinglas.nl ziet u de gehele collectie en kan u de daarbij behorende informatie lezen.

Op Bol.com via URNEN MET NAAM EN SYMBOOL kunnen veel artikelen ook online bekeken en besteld worden. Ook via deze weg kan ik u uitgebreid begeleiden als u informatie wenst,vraag het me gerust.

Met vriendelijke groet, Jet Couwenberg

 

 

 

 

Neem contact met me op!
Dierbaar as in glas