Over mij

Over mij

Leuk dat u een kijkje neemt op mijn website. Graag wil ik me voorstellen: ik ben Jet Couwenberg, geboren in 1973 en  woonachtig in het Brabantse dorpje Hapert. Mijn vooropleiding is Verpleegkundige voor mensen met een verstandelijke handicap. Sinds 2014 ben ik opleidingen gaan volgen voor glasverwerking. Ik ben hierin begonnen met de techniek om glas om te smelten aan een brander naar glaskralen, die ik verwerk in een handgemaakt sieraad. Deze ambacht wordt ook uitgedrukt in de term Lampwork. Diverse technieken kunnen daarbij worden gebruikt zoals o.a. het glasblazen, stamping, decoreren met zeer fijn glas enz. Sinds 2015 is mijn specialisatie ,het verwerken van crematie-as in glas geworden. Vanuit mijn werk als Verpleegkundige  en in mijn privé omgeving heb ik te maken gehad met overlijden waardoor vaak de wens ontstaat aan een dierbare herinnering van de overledene. Het ontwikkelen van een eigen stijl, gecombineerd met bestaande technieken, hebben me gebracht waar ik nu sta en met kwaliteit kan uitdragen. Mijn doel is om samen met nabestaanden een uniek en op maat gemaakt sieraad ,urn of herinnerings glas te creëren aan de hand van uw wensen. Neem gerust een kijkje naar de ruime collectie die op de website staat.

Dierbaarasinglas is een onderdeel van Crematieasinglas.nl, graag nodig ik u uit om ook op deze site eens een kijkje te nemen.

Mocht u geintereseerd zijn dan wil ik u tevens graag uitnodigen om geheel vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom waar ik u alle mogelijkheden kan laten zien. U kunt hiervoor met mij een afspraak maken middels app, sms/telefoon op 06 18386850 of stuur een email naar info@dierbaarasinglas.nl  Ik sta u graag ter woord en u bent van harte welkom.

Op Bol.com via URNEN MET NAAM EN SYMBOOL kunnen veel artikelen ook online bekeken en besteld worden. Ook via deze weg kan ik u uitgebreid begeleiden als u informatie wenst,vraag het me gerust.

Met vriendelijke groet, Jet Couwenberg

 

 

 

 

Neem contact met me op!
Dierbaar as in glas